Milano intre shopping si turism

Hits: 5837

Milano, unul dintre cele mai faimoase orase din lume in ceea ce priveste moda,  devine accesibil aproape oricarui buzunar in perioada reducerilor, in special daca stii cateva secrete.

Outleturile din zona

Serravalle Designer Outlet este unul din cele mai mare outleturi din Europa si face parte din lantul de outleturi Mcarthurglen .Este situate la aproximativ 50min de mers cu masina din Milano

Franciacorta, un outlet in zona Brescia, o ora de mers cu masina din Milano

Foxtown Factory stores, situate in Mendiriso Elvetia, la 50 minute de mers cu masina  de Milano

Avantajele acestor mini excursii pe care le poti face din Milano este ca poti imbina shoppingul cu vizitarea unor locuri de neuitat, iar principal atractie in nordul Lombardiei este salba de lacuri celebre: Como, Garda , Iseo si Maggiore.

  Astfel, la 15 min de outlet-ul Franciacorta , in orasul Salzano, se afla Lacul d’Iseo, unul dintre cele mai frumoase lacuri, care are ca atractie principal Monte Isola, cea mai mare  insula lacustra din Europa. Puteti face excursii cu vaporasul pe insula si in satele din zona si veti surprinde o Italie impietrita in timp, nealterata de  civilizatie. Puteti sa alegeti sa innoptati aici, beneficiilnd de serviciile agroturismului , care este foarte bine promovat in Italia.

Leave a comment

Comments

  • No comments found